Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom

0
145
Foto. vijesti.me

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović rekao je jučer u parlamentu da je sastanku pod Ostrogom, a na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije, prisustvovao “sa velikim zadovoljstvom”.

“I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kojemm mjestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam. Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlament bio dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti – rekao je Abazović i dodao da mu je “čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine”, prenijele su Vijesti.

U manastiru Ostrog jučer je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.

Izvor: Vijesti.me