Beograd / Na Međunarodnom sajmu namještaja i izlagači iz Sandžaka

0
260
Foto: Anadolija

Međunarodni sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije otvoren je danas u Beogradu, a na njemu učestvuje više od 500 izlagača iz 38 zemalja, među kojima su i izlagači iz Sandžaka, Turske i regiona.

Do 10. novembra, posjetioci će moći da vide nameštaj, ali i svu opremu i dekoraciju, koja je na popustima tokom trajanja Sajma.

Najvažniji događaj u Jugoistočnoj Evopi, 57. međunarodni sajam ove jeseni je mesto susreta proizvođača namještaja i distributera, dizajnera, inženjera i arhitekata.

Ove godine iz Turske se predstavlja 11 kompanija, među kojima Aksu Dar Dokuma iz Istanbula, Baila Dizayn Tekstil iz Burse, Depar Deri iz Istanbula, kao i Senexpo takođe iz Istanbula.

U novom izdanju manifestacija okuplja ugledne kompanije iz ovog dela Evrope i sveta, sajam u fokus stavlja nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, inovativne tehnologije, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena, ali i dizajnere mlađe generacije iz celog regiona koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

Zemlje učesnice su, osim Turske i Italija, Nemačka, Švajcarska, Danska, Austrija, Švedska, Češka, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija.

Radno vreme Sajma namještaja je radnim danima od 10 do 19 časova, a vikendom do 20 časova.

Organizatori Sajma su najavili da tokom šest sajamskih dana događaj poseti više od 85.000 ljudi, što Beograd čini neprikosnovenim sajamskim centrom u ovom delu Evrope.

Ovogodišnje izdanje sajma stavlja u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

Izvor: Anadolija