BS: Rezultati motiv za nastavak borbe

0
670

Bošnjačka stranka je na lokalnim izborima u Petnjici i Tuzima poboljšala rezultat što, kako ocjenjuje Predsjedništvo partije, predstavlja dodatnu motivaciju da nastavimo njihovu borbu, kako kroz zakonodavnu, tako i kroz izvršnu vlast.

“Predsjedništvo Bošnjačke stranke zahvalno je članovima partije i svim građanima koju su na proteklim lokalnim izborima održanim u Tuzima i Petnjici podržali naše odborničke liste”, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva BS.

Oni su podsjetili da su na izborima u Petnjici osvojili pet mandata.

“To predstavlja rast u odnosu na predhodni saziv kada je bilo četiri. BS je druga politička snaga u toj opštini”.

Iz BS navode da su uspješan nastup imali i u Tuzima.

“Udvostručen broj glasova u odnosu na predhodni samostalan nastup u toj opštini, tj. porast sa 375 na 719 glasova, te osvojena tri mandata pokazuju sve veću utemeljenost u biračkom tijelu i sasvim izvjesno- bitan činilac buduće lokalne vlasti”, naveli su oni.

Prema njihovim riječima, ostvareni rezultati pokazuju trend rasta.

“Zahvaljujemo se i svim aktivistima i simpatizerima Bošnjačke stranke koji su nesebično doprinijeli da izborna kampanja bude pozitivna i afirmativna. Nakon izbornog procesa usmjereni smo isključivo prema realizaciji naših političkih programskih ciljeva koje smo i promovisali u kampanji”.