HIT! Člana opštinskog vijeća u Prijepolju napao pas, on optužio opoziciju

0
226

Član Opštinskog vijeća Prijepolja Milan Gačević i njegov otac Lazar napadnuti su dana 2. septembra na porodičnom imanju u selu Jabuka u Prijepolju, javlja agencija SANA.

Kako prenosi SANA, na Milana i Lazara Gačevića nasrnuo je bijesni pas, a nakon što je policija izašla na lice mjesta, zaključeno je da je, kako navodi Gačević, “pas u vlasništvu njegovog političkog oponenta sa kojim je u nekoliko navrata imao sukobe”.

Milan i Lazar Gačević zatražili su ljekarsku pomoć u bolnici u Prijepolju, gdje su im povrede sanirane. Ovim povodom Milan Gačević je od države zatražio da zaštiti njega i njegovu porodicu, obzirom da ovo nije, kako kaže, prvi napad na njih.

Međutim, komšije iz tog kraja ne misle baš tako, prenosi Glas Zapadne Srbije.

“Niti ker zna ko je vlast i opozicija, a Gačević bi trebalo da odgovori zašto ga pas mrzi, i gdje je nestalo nekoliko lokalnih kerova. Možda ga je pas zaista napao, ali bilo je napada pasa lutalica i u drugim dijelovima grada pa niko nije krivio državu. Prijepolje je po tom osnovu platilo višemilionske iznose, pa će vjerovatno i članu Vijeća biti debelo nadoknađen pretrpljeni strah, s obzirom da od njegove kćerke koja je odbornica često zavisi kvorum u lokalnom parlamentu“, kažu oni.

Izvor: SANA / GZS