Kamiondžija iz Srbije napravio haos na ulicama Istanbula (VIDEO)

0
348
Screenshot

Kamiondžija iz Srbije, zaposlen u jednoj novosadskoj firmi, napravio je pravi haos na ulicama Istanbula, zahvaljujući navigaciji koja ga je odvela u pogrešnom smjeru.

Naime, on je nekako završio u Uskudaru, gradskoj četvrti poznatoj po izuzetno uskim ulicama, koje baš i nisu predviđene za prolazak kamiona.

Prema pisanju turskih medija, za sve je najvjerovatnije kriva navigacija, koja je neimenovanog vozača dovela u nepriliku, zbog koje je morala da interveniše i turska policija.

Naime, i pored izuzetno uskih ulica, vozač je uspio nekako da prođe kroz ovaj dio grada, a na tom putu, napravio je manju štetu na nekoliko trgovinskih objekata.

Ova pomalo nevjerovatna vožnja kroz Uskudar, konačno je prekinuta kada mu se na jednom skretanju prikolica kamiona zaglavila, te vozač nije mogao da izvuče vozilo. Tviteraš je deki poslao poruku da je gej, a njegov odgovor ga je rasplakalo “Volimo te, želimo ti da budeš srećan i uspješan”

Nikola je izgubio vid sa 19 godina, ali trud, volja i rad ga nisu omeli u želji da postane programer

Muke oko izvlačenja šlepera potrajale su do duboko u noć. Naime, iako je u jednom trenutku sam kamion uspeo da se izvuče, kada je vozač otkačio prikolicu, ona je još uvijek ostala zarobljena zbog čega su na teren morali da izađu terenski radnici sa specijalnim mašinama.

Akcija izvlačenja prikolice je potrajala nekoliko časova, sve do duboko u noć, prenosi Blic.