Kesić: Godinu 2018. obilježila “afera Mehe Omerovića”

0
372
Foto: N1

Autor emisije “24 minuta” Zoran Kesić izjavio je da je spreman da se kladi da će “emisija opstati i ostati mnogo duže nego što će ostati ovaj predsednik”, prenosi N1.

“Ja bih voleo da ostane trajni korektivni faktor bilo koje vlasti jer generalno posao satiričara je da ‘ubadaju’ najmoćnije, ne iz lične mržnje prema (Aleksandru) Vučiću ili onom ko će doći posle njega, već iz naše lične građanske želje da živimo bolje. Evo, videćete, on će pre ili kasnije da ode, nadamo se više pre nego kasnije, doći će neko drugi, a naša emisija će nastaviti da kritikuje i te druge”, rekao je Kesić gostujući u Novom danu.

Kesić kaže da je 2018. godinu obilježila “afera armagedon Mehe Omerovića” koja je, po njemu, najzanimljivija priča koja se desila na našoj političkoj sceni “zato što ima elemente filmskog u sebi”

“Imamo taj razvoj avion, stomačne turbulencije, aerodrom, free shop, parfemi, brzo se ide tamo… zaplet, akcija, reakcija. Imamo momenat finalnog proterivanja, mislim iz parlamenta, gde je Meho Omerović ispao žrtva prirode – prirodne potrebe da se ‘dekra’ i prirodne potrebe da se ‘proteruje’. Ako ćemo da se malo našalimo, meni je to najživopisnija priča, a i jutro je i red je da se to pomene ujutru”, rekao je Kesić.