Lidl svečano otvorio prvu prodavnicu u Novom Pazaru

0
538
Foto: Promo

Lidl prodavnica u Novom Pazaru otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Dimitrija Tucovića 6a.  Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i zamjenik gradonačelnika Novog Pazara, Igor Novović, presjekli su vrpcu i zvanično obilježili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu.

Potrošači u Novom Pazaru moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana od 1800 pažljivo odabranih proizvoda među kojima je 400 proizvoda domaćih proizvođača, kao i zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao prvi izbor za kupovinu velikog broja potrošača širom Srbije. 

Za prve posetioce prodavnice u Novom Pazaru obezbijeđene su i slavljeničke cijene, koje je Lidl pripremio u stilu dobrog domaćina.

“Srećni smo što imamo priliku da otvaranjem prve prodavnice u Raškom okrugu, stanovnicima Novog Pazara predstavimo jedinstveni koncept Lidl kupovine. Kao i u svakom gradu do sada, i ovde nas je dočekala topla dobrodošlica, ostvarili smo uspešne saradnje sa čak pet građevinskih preduzeća i oko 50 novih kolega iz Novog Pazara. To nam daje vetar u leđa i potvrdu da smo na dobrom putu. Naš sledeći zadatak je da kroz veliki broj posebno pripremljenih akcija, kao i sprovođenje društveno odgovornih projekata usmerenih ka lokalnoj zajednici po kojima je Lidl poznat, nastavimo da negujemo dobar odnos sa svim našim potrošačima“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Foto: Promo

Posebnu pažnju potrošača privukao je Deluxe asortiman proizvoda, poslastica i aromatičnih dodataka jelima. Deluxe specijalna ponuda artikala nesvakidašnjih ukusa i elegantnog pakovanja, idealna je za svačiju prazničnu trpezu. Uvek sveže voće i povrće, mlečni proizvodi, topla peciva iz Lidl pekare i sveže meso prilagođeni su potrebama i željama svih Novopazaraca. U okviru neprehrambenog asortimana, potrošači će moći da se uvere i u kvalitet tekstila sa oznakom Hohenstein, koja predstavlja nemačku garanciju kvaliteta.

Zamjenik gradonačelnika Novog Pazara Igor Novović poželio je dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija.

 “Otvaranje marketa Lidl u Novom Pazaru nas raduje. Zadovoljni smo što je naš grad prepoznat kao jedan od centara u kojem treba otvarati radnje i plasirati svoje brendove. Prema našem gradu gravitira veliki broj stanovnika iz okolnih gradova, a uvereni smo da će otvaranje Lidla učvrstiti  poziciju našeg grada kao jednog od velikih gradova u Srbiji. Raduje nas otvaranje novih radnih mjesta. Želimo Lidlu uspeh u Novom Pazaru i Srbiji”, kazao je Novović.

Radno vrijeme ove prodavnice je od osam do 22 časa svakog dana u nedjelji.