Lutka Beganović: Tandir je pokretno turbe

0
757

Na sjednici Skupštine opštine Prijepolje odbornik Demokratske partije Sandžaka (DPS) Bahrija Lutka Beganović, optužio je odbornika Stranke pravde i pomirenja (SPP) Samira Tandira da mu je tražio 100.000 eura mita, kako bi izdejstvovao dozvolu za postavljanje asfaltne baze u naselju Ivanje.

Beganović je izjavio da u Prijepolju vlada opšti haos, da investicije ne postoje, a da je Tandir, kojeg je tom prilikom nazvao turbetom, i načelnik i predsjednik i nadzorni organ, što je kako smatra nedopustivo, piše PP Media.

“Dok sam činio šta mogu da učinim, dobar sam bio. Ne mogu da činim više nema šanse. Kada je trebalo da mi se plati onda nije valjalo kako su izvedeni radovi. Mjere debljinu asfalta, na kraju nije dobro. Gospodo odbornici u ovoj Opštini nije dobro. Duguju mi dvanaest miliona. Ovdje ima najveće pokretno turbe koje otima od naroda i krivičnu prijavu će dobiti. Sto hiljada eura mi je tražio, pa je spustio na pedeset hiljada eura da bi izdejstvovao dozvolu za postavljanje asfatne baze. E, ne može Samire Tandiru”, rekao je Beganović za skupštinskom govornicom.

Odbornik Samir Tandir odgovarajući na pitanja Glasa zapadne Srbije da prokomentariše optužbe koje je Beganović iznio za govornicom na njegov račun, optužio je ovaj portal da se uplašio njegovog “visokog” političkog rejtinga.

“Poštovani po nagovoru Rasima Ljajića i Gvozdena Nikolića vlasnika portala GZS koji su uplašeni političkim rejtingom moje stranke i mene predmet sam neviđenih brutalnih kleveta. Protiv onih koji to bez ikakvog osnova iznose podnijeću tužbu nadležnim institucijama. Srdačan pozdrav”, stoji u Tandirovom odgovoru.