Muhović imenovan za pomoćnika direktora Centra za rehabilitaciju u Podgorici

0
371

Predsjednik OO Bošnjačke stranke Petnjica Adnan Muhović imenovan je za pomoćnika direktora JU “Centar za profesionalnu rehabilitaciju”, prenosi Radio Petnjica.

Muhović je bivši predsjednik SO Petnjica i visoki funkcioner Bošnajčke stranke.

ZOPT (društvo za zapošljavanje, obrazovanje odraslih, organizovanje i izvođenje profesionalne refabilitacije) sa sjedištem u Podgorici, osnovan je 2006. godine u cilju izvođenja programa obrazovanja odraslih, profesionalne rehabilitacije, aktivne politike zapošljavanja, programa socijalne uključenosti i drugih programa za odrasle.

Programi koje realizuju namijenjeni su: mladim, odraslim, starijim, zaposlenim, nezaposlenim i dugoročno nezaposlenim licima, licima sa invaliditetom, svim onima kojima nedostaju znanja, vještine, kompetencije ili kvalifikacije, kako bi se uspješno uključili u tržište rada, dobili zaposlenje, zadržali postojeći posao ili napredovali u karijeri.

U sastavu Centra, kao posebne organizacione jedinice, posluju: Centar za obrazovanje i trening i Centar za profesionalnu rehabilitaciju lica sa invaliditetom, koji svoj rad obavljaju kroz poslovne centre u više gradova Crne Gore.

Direktor Centra za profesionalnu rehabilitaciju je Milo Paunović.