SAVAMALA U NOVOM PAZARU! Nepoznata lica porušila berbernicu u Novom Pazaru

0
295

U ranim jutarnjim časovima u Ulici Prvog maja, na uglu kod Arap džamije u Novom Pazaru, nepoznate osobe nelegalno su porušile objekat u kojem je smješten muški frizerski salon u vlasništvu Ramiza Dugopoljca iz ovog grada.

U izjavi za Sandžak Danas vlasnik berbernice za nelegalno rušenje objekta optužio je ljude bliske narodnom poslaniku i lideru SPP-a Muameru Zukorliću i čelnike Islamske zajednice u Srbiji.

“Jutros oko 7 časova dobio sam poziv od policije, da me obavijeste da mi je srušen lokal. Nakon čega sam krenuo ka lokalu i zatekao stravičan prizor. Frizerski salon mi je totalno uništen, a sve je izgledalo kao hrpa građevinskog materijala, koja je potrpala moj frizerski inventar. Odmah mi je bilo jasno da su to ljudi Muamera Zukorlića. Jer sam već dobijao prijetnje od strane više ljudi iz njihovog bliskog okruženja da će mi srušiti radnju. Inače frizerski salon je u mojem vlasništvu preko 50 godina, a ja radim u njemu ravnih 45 godina”, rekao je Dugoploljac, prenosi Sandžak Danas.

Foto: sandzakdanas.rs

Na mjestu događaja okupilo se nekoliko desetina građana Novog Pazara, kojima policija ne dozvoljava prilazak porušenom objektu.

Izvor: Sandzacke.rs / Sandžak Danas