Teška nesreća kod Kraljeva: Sudar 4 automobila na Ibarskoj, među povrijeđenima i djeca!

0
477
Foto: G.Šljivić/novosti.rs

U saobraćajnom udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu oko 18 sati u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povrijeđeno ukupno sedam osoba od kojih niko nije životno ugrožen.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač “seata” kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku i udario u “folksvagen pasat” tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u “bmv“, nemačkih registraskih oznaka, koji je se također kretao u pravcu Raške, navode Novosti.

Foto: G.Šljivić/novosti.rs

Od siline udarca “bmv” se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u “opel korsu” kraljevačke registracije koja se kretala iza “seata”.

Ovom prilikom povrijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje djece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu “Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Foto: G.Šljivić/novosti.rs

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj dionici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Više detalja pod kojima se sudar dogodio biće najvjerovatnije poznato nakon istrage koja je u toku.

Izvor: Novosti