Tutin / Medović: Ne nasjedajte na ucjene i obećanja vlasti koja 21. juna odlazi u historiju

0
230
Screenshot

Izborna lista “Tutin na prvom mjestu – prof. Bajro Gegić” zvanično nastavlja sa izbornim aktivnostima nakon ukidanja vanednog stanja, rečeno je na pres konferenciji ove grupe građana.

Nosilac liste biće narodni poslanik profesor Bajro Gegić, a predstavnici ove liste ovih dana predaće i listu kandidata za odbornike lokalnog parlamenta, rekao je portparol liste Mehdija Medović.

“Jedan od ciljeva naše izborne i zaustavljanje prodaje zajedničke imovine svih građana opštine Tutin kao i poništenje svih štetnih ugovora. U tom cilju mi ćemo rješavati većinu nagomilanih problema se susrećemo već duži vremenski period, a posebnu pažnju ćemo posvetiti rješavanju infrastrukturnih problema. Pored toga naš fokus će biti na razvoju poljoprivrede, turizma, kulture i obrazovanja”, rekao je Medović.

On je istakao da će lista posebnu pažnju obratiti na probleme mladih u Tutinu. Građanima Tutina poručio je da ne nasedaju na različite ucjene i obećanja aktuelne opštinske vlasti jer će, prema njegovim riječima, ta vlast otići u historiju 21. juna.

Izvor: Sandzacke.rs / Sandžačka TV mreža