Ukrasu posao i za drugu fazu uređenja plaže na Ribarićkom jezeru

0
159

Akcionarsko društvo “Ukras” iz Novog Pazara jedino je dostavilo ponudu na tender za drugu fazu radova na uređenju plaže na Ribarićkom jezeru, na potesu Vitkoviće, saznaje Radiostoplus.com.

Ponuda ove kompanije iznosila je 18,1 bez, odnosno, oko 21,8 miliona dinara sa porezom na dodatu vrijednost što je bilo prihvatljivo i odlučeno je da im bude dodijeljen ugovor za izvršenje tog posla.

Druga faza uređenja plaže podrazumijeva geodetska i druga snimanja, izradu nasipa, kao i postavljanje sloja pijeska i šljunka. Pored toga, planirana je i izrada stepenica, grede za ribarsku stazu i postavljanje behaton kocki.

Od izvođača radova, koji bi trebalo da traju 35 dana, se zahtijeva i postavljanje osam stolova sa klupama, kao i 10 kanti za odlaganje otpada.

Kompanija “Ukras” pobijedila je i na tenderu za prvu fazu radova na uređenju plaže na Ribarićkom jezeru. Njihova ponuda od 23,7 miliona dinara sa porezom na dodatu vrednost bila je povoljnija od onih koje su dostavili “Novi Pazar put” i “Ikan 2013”.

Tender je sprovela Regionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA), a sredstva, kao i za prvu fazu radova, obezbijedilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Izvor: Radiostoplus.com