Vođa “Srbske časti” poslao poruku Vučiću: Spremni smo na mobilizaciju!

0
803

Bojan Stojković, vođa “Srbske časti” iz Srbije, objavio je video poruku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću povodom aktuelnih dešavanja na Kosovu.

Stojković, za kojeg aktuelna vlast u entitetu Republika Srpska (RS) tvrdi da je predsjednik humanitarne organizacije čije se aktivnosti svode isključivo na humanitarni rad, ponudio je Vučiću sve kapacitete svog udruženja.

“Gospodine predsjedniče, u ime “Srbske časti” i svih srpskih dobrovoljaca, uz žandarmeriju i srpsku vojsku, stojimo vam na raspolaganju i spremni smo na opću mobilizaciju srpskog naroda da branimo, ne da idemo u rat, već da branimo svoje ognjište i da štitimo i da zaštitimo svo srpsko stanovništvo koje živi na Kosovu i Metohiji. Da znate da imate na raspolaganju sve srpske dobrovoljce koji su spremni život da daju za Kosovo i Metohiju”, kazao je Stojković.

Stojkoviću je, podsjećanja radi, zabranjen ulazak na teritorij BiH, s obzirom da su nadležne institucije naše zemlje procijenile da predstavlja prijetnju po sigurnost u BiH.

https://instagram.com/p/Bgy9o7SH5P2/?utm_source=ig_embed