Ljajić: Da Sjenicu učinimo boljim mjestom za život

0
277
Foto: SDP

U Sjenici je održan završni predizborni skup liste “Evropska Sjenica – Rasim Ljajić” kojem je prisustvovao veliki broj mladih ljudi, koji su na skup došli kako bi im bio predočen politički program, ciljevi i vizija razvoja njihove opštine za naredni period, koji im nudi Sandžačka demokratska partija.

Osnivač i lider SDP Rasim Ljajić rekao je okupljenim članovima i simpatizerima u Sjenici kako su predstojeći izbori posljednja šansa, a pobjeda te stranke jedini način da se u Sjenici i na Pešteri kraju privedu svi projekti koji su od životne važnosti za žitelje Sjeničko-pešterske visoravni.

“Mi nismo krili ljude kao drugi, na našoj listi su oni čija imena i prezimena su oličenje poštenja i sposobnosti da načine važne promjene. Ponudli smo ljude koji mogu podneti taj važana amanet, da rade u interesu svakog čovjeka u ovom kraju. Dragi prijatelji, vaše prisustvo je pokazatelj da ljudi koje smo ponudili imaju vaš podršku. Vrijeme je da se konačno realizuju važni infrastrukturni projekti, da se izgrade putevi po Pešteri, te da se rješavaju nagomilani problemi ljudi”, rekao je lider SDP-a Rasim Ljajić.

Lista “Evropska Sjenica – Rasim Ljajić” na listiću za lokalne izbore u Sjenici nalazi se pod rednim brojem 2. Kandidat za predsdjednika opštine i prvi na listi je Nermin Kamberović.

Izvor: RTV Novi Pazar