Mujagić (SPP) prihvatio Kamberovićev (SDP) poziv na TV duel

0
141

Predsjednik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Sjenici Munib Mujagić prihvatio je poziv na TV duel, koji je prethodno preko svog Facebook profila uputio nosilac liste SDP-a u Sjenici Nermin Kamberović.

“Sa zadovoljstvom prihvatam Kamberovićev poziv na TV duel i raduje me činjenica da dojučerašnja vlast u Sjenici konačno želi i traži TV duel sa opozicijom. Očigledno je da je Stranka pravde i pomirenja postala najznačajniji faktor na političkoj sceni Sjenice, te sa njom bivša vlast želi da raspravi kako kaže gospodin Nermin Kamberović, nosilac liste SDP-a, ‘sve teme koje se tiču društveno-političkog života u ovoj sandžačkoj opštini’, uputivši, preko svog FAcebook profila, poziv za TV duel.

Stranka pravde i pomirenja je shodno svojim programskim načelima uvijek bila za sučeljevanje mišljenja na svim nivoima, o svim pitanjima, ali vlast u Sandžaku do sada nije imala hrabrosti i demokratskog kapaciteta da izađe na crtu opoziciji pred kamerama, već je radije stvarala atmosferu informativnog mraka. Podsjećam da se vlast u Sjenici više puta oglušila o naše pozive za sučeljavanje u TV emisijama”, naveo je u saopćenju Mujagić.