Redžepović: Vrijeme je za promjene i oslobađanje od ropstva u Tutinu

0
146
Screenshot

Kandidat Stranke pravde i pomirenja za predsjednika opštine Tutin i državni sekretar Zaim Redžepović obišao je naselje Velje Polje.

Mještani tutinskog naselja su u razgovoru sa Redžepovićem iznijeli probleme sa kojima se oni svakodnevno hvataju u koštac, ali do sada nisu bili u mogućnosti da ih riješe.

Vrijeme je, ističe Redžepović, za korjenite promjene i oslobađanje od, kako ga nazva, ropstva koje traje duže nego bilo gdje na našim prostorima.

“Tim kriminalcima medeta nema kada mi dođemo i oni to dobro znju nema potrebe da to ponavljam mnogo. Dobro oni znaju i do sad šta su nudili i kako su voljeli da se nekako malo pomirimo i kako bi bilo dobro da se to sad nešto mnogo ne kandidujemo nego da mi to svi nešto budemo vlast. Ne, nećemo svi da budemo vlast, oni neće da budu vlast. Imaju još to par dana tu koliko imaju, neka vide šta hoće, neka se lijepo popakuju i neka idu, ali neće moći da odu u te vikendice baš kako su planirali. Biće i krivičnih prijava, biće i traženja da nam odgovore gdje su oni milioni koji su ovdje odvojeni. Tražićemo da nam odgovore gdje su oni milioni eura još kad sam odbornik bio koji su se odvajali za vodu? Moraće tvrdo da nam odgovore gdje je čak i 6 miliona za pakete za socijalnu pomoć kada je bila korona i što su ih dijelili samo svojima iz stranke?”, kazao je Redžepović.

Nakon obilaska naselja Velja Polje Redžepović je poručio da najveći iskoraci i velike promjene na bolje dolaze spontano.

“Danas smo obišli Velje Polje i naše dobre prijatelje. Razgovarali smo sa građanima i prezentirali ideju koju smo potencirali od samog starta, a ona jeste da svako ko hoće da bude nosilac neke funkcije ili da bude nešto u ovoj opštini mora da stane pred ljude i da objasni šta to hoće. Kao što se uvjerili podrška je ogromna, razgovarali smo sa našim ljudima koji nas glasaju godinama, ali i sa onima koji nas do sada nisu glasali. Uvjeren sam da je ovo put i jedini način na koji se Tutin može osloboditi ropstva koje traje duže nego bilo gdje. Nije karavana bila planirana za Velje Polje, ali desila se. Mnogi nisu planirali da se mijenja vlast, ali desiće se”, poručio je Redžepović.

Izvor: SANA