Zukorlić: Da naš čovjek iz Sandžaka ne mora da bježi za Njemačku

0
171
Foto: SPP

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić obišao je građane Prijepolja i Brodareva, gdje je predstavio politički program za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Zukorlić je tokom jučerašnje posjete Brodarevu naglasio da je stranka SPP nastala kao sredstvo za ostvarivanje ciljeva, a na radi sebe, navodi se u saopćenju te stranke.

On je dodao da su ti ciljevi sloboda, dostojanstvo, podizanje i razvoj ovog naroda, borba protiv korupcije i kriminala, kao i to da “konačno naš čovjek iz Sandžaka ne mora da bježi za Njemačku da bi mogao dostojanstveno da živi”.

“Ukoliko se desi da ova stranka počne ličiti na njihove stranke, ja ću se potruditi da je ukinem jer ona vrijedi samo onoliko koliko služi cilju”, rekao je Zukorlić.

Zukorlić je u Brodarevu posjetio i osnovnu školu “Svetozar Marković”, gdje je govorio o značaju obrazovanja.

Stranka SPP, sa listom “Akademik Muamer Zukorlić – SAMO PRAVO – SPP-DPM”, nastupa na predstojećim izborima pod brojem 8, a pod brojem 1 u Prijepolju i Brodarevu sa listom “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja SPP”, navodi se u saopštenju te stranke.

Izvor: Tanjug