Zukorlić u Brodarevu: Otvaramo novu stranicu budućnosti u Sandžaku

0
202
Foto: SPP

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić obišao je danas građane Prijepolja i Brodareva gdje je predstavio politički program svoje stranke za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Zukorlić je okupljenima poručio da su energija kojom se otvara nova stranica budućnosti u Sandžaku.

“Svaki put iznova, a danas očito sasvim posebno u ovom broju sa ovom energijom ovdje u Brodarevu zajedno sa svim Komarancima otvaramo novu stranicu u našim gradovima, selima i mahalama. Bijelu stranicu, stranicu čistote, bez prašine i blata, stranicu novih ispravnih puteva i ulica, stranicu sela sa svim asfaltiranim putevima. Otvaramo stranicu totalne borbe sa kriminalom i korupcijom. Otvaramo novu stranicu budućnosti u Sandžaku”, kazao je Zukorlić.

Foto: SPP

Prisutnima se obratio i kandidat za predsjednika opštine Prijepolje Samir Tandir, ocijenivši da je broj okupljenih jasan pokazatelj da su iz tog mjesta uvijek kretale velike pobjede.

“U sve naše pobjede kretali smo iz Brodareva i Komarana i tako će biti i ovaj put. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju. Ovo je najbolji dokaz briljantne pobjede koja nas očekuje, ako Bog da, u nedjelju. Ovog puta moramo ubjedljivo pobijediti zbog svih nas, zbog Brodareva, Komarana, zbog naše djece”, kazao je Tandir.

Izvor: SANA