Melania ostala u sjeni prelijepe jordanske kraljice Ranie

0
956

Prva dama i kraljica u svakoj prilici plijene elegancijom i do savršenstva osmišljenim outfitima, zbog čega ih mediji širom svijeta izdvajaju kao jedne od najbolje odjevenih državnih predstavnica i žena uopšte

Donald i Melania Trump jučer su u Bijeloj kući ugostili jordanskog kralja Abdulaha II i njegovu suprugu, kraljicu Raniju.

Dugoočekivani susret američke prve dame i jordanske kraljice bio je u centru pažnje, jer obje važe za svojevrsne ikone stila. Naime, i prva dama i kraljica u svakoj prilici plijene elegancijom i do savršenstva osmišljenim outfitima, zbog čega ih mediji širom svijeta izdvajaju kao jedne od najbolje odjevenih državnih predstavnica i žena uopšte.

Nakon što je nedavno svojim pogrešnim modnim odabirom razbjesnila javnost kada je za posjet djeci imigranata obukla jaknu s natpisom “Zaista me nije briga, a vas?”, Melania je sada igrala na sigurno u blijedoružičastoj kožnoj haljini na preklop modne kuće Proenza Schouler i salonkama od krokodilska kože u istoj nježnoj nijansi.

Jordanska kraljica je za susret također odabrala komade u istoj nijansi. Lijepa Rania nosila je bijelu bluzu koju je uvukla u blijedoružičaste pantalone sa širokim nogavicama koje je bojom uskladila sa salonkama i torbicom.

Dvije dame u ružičastom izgledale su kao da su se dogovorile za outfite, no Melania je ovog puta ipak ostala u sjeni lijepe kraljice.