Vozio više od 300 km/h, snimao telefonom, drugi bježali od njega

0
203
Screenshot/Instagram

Ovaj vozač ne samo da je vozio gotovo tri puta brže nego što je propisano, već samim tim što uz to za volanom koristi mobillni telefon može da ugrozi svoj, ali i živote drugih.

Uprkos stalnom pooštravanju kazni za nesavjesne vozače, trend bahate vožnje i divljanja na putevima i dalje se nastavlja, piše Telegraf.rs.

Tako je na Instragram stranici “Pun Gas – Novi Pazar “postavljen video na kom se vidi da vozač “mercedesa” na auto-putu, do te mjere ne spušta nogu sa gasa, da je automobil u jednom momentu dostigao brzinu od 305 kilometara na sat. Naravno, cio proces vožnje snimio je mobilnim telefonom.

Na video snimku se vidi i da vozač, ukoliko se ispred njega u lijevoj traci nalazi vozilo, nema namjeru da smanji brzinu, već ostali učesnici u saobraćaju moraju da se sklanjaju u drugu traku kako bi mogao da prođe.

Ovaj vozač ne samo da je vozio gotovo tri puta brže nego što je propisano, već samim tim što uz to za volanom koristi mobillni telefon može da ugrozi svoj, ali i živote drugih, a sve zbog tridesetak sekundi zabave kako bi se pohvalio na društvenim mrežama.

Izvor: Telegraf.rs