ZBOGOM LJEPOTICE: Volkswagen se oprostio od popularne Bube

0
438

Prestankom proizvodnje Bube, Volkswagen je najavio budućnost. Volkswagen je službeno prestao proizvoditi poznatu Bubu u julu 2019. godine. To znači da je ova 2020. prva godina u posljednjih sedam desetljeća bez ovog kultnog automobila.

Volkswagen se želio još jednom, posljednji put, dirljivom reklamom oprostiti od svog voljenog modela.

U divnom animiranom spotu, dugogodišnji vlasnik originalne Bube vraća se u prošlost kako bi ponovo proživio sjećanja na svoj voljeni auto. Čuvena Buba je sudionik svake važne epizode u životu ovog vlasnika, od učenja vožnje do vožnje supruge u bolnicu kako bi rodila. Starac izlazi iz automobila u blizini znaka na kojem piše “Posljednja milja”, auto se iznenada pali i odlazi niz put.

Dok Buba polako prolazi cestom, iza nje se stvara gomila obožavatelja koji ju tapšu, mašu znakovima na kojima se nalaze neki od najpoznatijih marketinških slogana ovog auta “Misli malo” (“Think small”) i “Nije limun” (“Not a lemon”).

Na kraju puta, Buba prolazi pokraj svog vlasnika zadnji put nakon čega postaje insekt koji nestaje u daljini. Ekran zatamni, pojavljuje se obris Volkswagenovog novog I.D. električnog automobila s porukom “Gdje se jedan put završi, drugi počinje.”

Pogledajte videosnimku i pozdravite se s kultnom Bubom.