Emina konačno priznala šta će biti sa njom i djecom nakon razvoda od Mustafe

0
644
Foto: Ras Srbija

Pjevačica Emina Jahović osvrnula se na priče da se sa sinovima zbog razvoda od Mustafe Sandala seli iz Turske u rodni Novi Pazar, pa je sa javnošću podijelila pravu istinu.

Emina je istakla da će život nastaviti u Istanbulu, ali iz samo jednog razloga.

“Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima… Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Život ću, kao i prije, nastaviti ovdje, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje djece i zbog života na koji sam navikla. U Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga”, rekla je Emina na Instagramu i dodala:

“Nažalost, ja ne mogu da zaustavim sve spekulacije. Mi gledamo zbog naše djece da sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i prije”, završila je pjevačica kojoj nije svejedno, jer i dalje prolazi kroz emotivan period.

Dodala je i kako trenutno publici priprema dva nova singla.

Muzički par Emina i Mustafa razvode se nakon deset godina braka, a pjevačica je 15. februara putem društvenih mreža saopćila da je njihovom braku došao kraj.