Ramović nakon pobjede: “Vahid nije najbolji pjevač, niti sam ja bolji od svih” (VIDEO)

0
275
Screenshot/Grand.online

Na društvenim mrežama i u medijima utisci se još uvijek slježu nakon velikog finala šoua “Nikad nije kasno”, u kom su pobjedu odnijeli Zorica Erić, Rifat Ramović i Vahid Musić.

Samo dan nakon trijumfa u tamičenju, pobjednik stručnog žirija i Facebooka gostovali su u emisiji “Grand magazin”, gdje su sumirali utiske i prokomentarisali glasanje u finalnoj noći.

“Svi koji smo bili u finalu, bili smo zasluženo tu. Ko god da je bio prvi, ne bi bila greška. Gledajući sa mog apsekta i po mojim kriterijumima, ja bih kao član žirija sigurno drugačije glasao. Postoji jedna lijepa priča na tu temu: ‘Nas tri ovako, druga tri drukše, a možda bi i mi drugi put drukše'”, rekao je Ramović tvrdeći da je to stvar ukusa, kao i da pobjeda ne znači da su oni zaista bili najbolji u takmičenju. 

 “Pobjeda ne govori da je Vahid najbolji pjevač, niti je Rifat najbolji pjevač. Svi finalisti su super pjevači i mogao je svako od nas da bude pobjednik. Ne znači da sam ja bolji od ostalih. Svi koji su bili u finalu jednako su zasluživali da dobiju nagradu i ne bi bio greh da je neko od njih odnio pobjedu”, kaže Ramović.

Izvor: Grand.online