ZABRANJENA LJUBAV O KOJOJ BRUJI REGION! Albanski fudbaler i srpska manekenka postaće roditelji

0
273
Foto: Instagram

Srpska manekenka i albanski fudbaler šire svoje ljubavno gnijezdo. Alisa Milenković i igrač Atalante Berat Đimišiti uskoro očekuju prinovu, a dok ne počnu pripreme za roditeljstvo, uživaju na Istarskoj rivijeri.

Njih dvoje su ovu vijest podijelili na društvrenim mrežama, kada su postavili fotografije sa odmora iz Rovinja na kojima se vidi Alisin trudnički stomak.

Srpska manekenka i modna kreatorka objavila je ponosno na svom Instagram profilu nekoliko fotografija na kojima se jasno može videti da se nalazi u poodmakloj trudnoći.

Foto: Instagram

Berat je rođen u Švicarskoj, a porijeklom je sa Kosova. Dok je igrao za Cirih upoznao je zgodnu Srpkinju. U srećnoj ljubavnoj vezi su više od pet godina i nikada nisu dopustili da loši odnosi dvije nacije utiču na njihovu ljubav. Njihova “zabranjena ljubav”, kako su je mnogi nazvali, dospjela je u središte javnosti 2015. godine, pred gostovanje Srbije u Albaniji.

Mediji su 2016. pisali da je Alisa napustila fudbalera. Albanac je nakon raskida bio potuno slomljen, patio je za Srpkinjom… Međutim, ubrzo je uslijedilo pomirenje, a kasnije i vjeridba.

Srećni par, koji trenutno živi u Italiji, sada čeka svoju prvu bebu.

Izvor: Novosti/Kurir