Adem Fetić predsjednik odbora Bošnjačke stranke u Podgorici

0
222

Opštinski odbor Bošnjačke stranke Podgorica jednoglasno je izabrao Adema Fetića za novog predsjednika odbora glavnog grada Crne Gore.

Fetić je dugogodišnji član Bošnjačke stranke, a u prethodnom periodu je obavljao značajne funkcije u državnim institucijama. On je na funkciji predsjednika odbora naslijedio Nedžada Dreševića.

Po profesiji je inžinjer šumarstva. Između ostalog, bio je pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, za sektor Šumarstvo. Takođe, radio je i kao izvršni direktor Instituta za šumarstvo A.D. Podgorica, a obavljao je i funkciju generalnog direktora Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju.

Zahvaljujući se na podršci koju je dobio od članova opštinskog odbora, Fetić je kazao da je čast i privilegija predvoditi odbor glavnog grada, ali da predstoje i brojne obaveze i izazovi.

“Moramo da obezbijedimo ambijent, da potvrdimo naše opredjeljenje, da ostvarimo rezultate, da se u Podgorici predstavimo još jače i snažnije. Imam volju da sa članovima odbora, posebno sa mladima, da dijelimo ideje“, kazao je Fetić nakon što je izabran.

Odbor BS glavnog grada će u narednom periodu izabrati potpredsjednike odbora, kao i članove Izvršnog odbora.

Izvor: CDM