DETALJI NAPADA U HITNOJ POMOĆI: Tehničar stradao kad je pokušao da zaštiti koleginicu

0
1108
Screenshot: SANA

Tehničar (25), koji je rano jutros napadnut u Hitnoj pomoći u Novom Pazaru, povrijeđen je kada je izašao da odbrani koleginicu od muškarca (33), koji je verbalno napao tehničarku ove službe i razbio šalter.

Kako je za Telegraf.rs ispričala načelnica Hitne u Novom Pazaru dr. Elvira Lukač Radončić, nepoznati muškarac je prvo ušao i verbalno napao tehničarku na šalteru, nakon čega je izašao tehničar da vidi o čemu se radi pa je ovaj verbalno, ali i fizički nasrnuo i na njega.

“Tehničar ima povrede. Odmah se nakon napada javio dežurnom hirurgu, koji je ustanovio da ima oguljotine. Riječ je o lakšim tjelesnim povredama. Njega je napadač udarao pesnicama”, kaže Lukač Radončić.

Ona dodaje da su drugi zaposleni u Hitnoj odmah pozvali policiju, te da su svi dežurni ljekari napadača uspijeli da zadrže do njenog dolaska.

“Mi smo svi potreseni. Mi nemamo obezbjeđenje. Dečko koji je napadnut je toliko miran i dobar. On će u toku dana otići kod psihijatra i ortopeda” navodi sagovornica portala Telegraf.rs.

Na pitanje da li je istina da je nepoznati muškarac tražio špric i iglu, kaže da je dobila takvu informaciju i ističe da će protiv njega biti podnijeta krivična prijava.

Izvor: Telegraf.rs