DRAMA U KANJONU LIMA: Poginuo Prijepoljac, troje povrijeđeno

0
395

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između petka i subote dogodila na magistrali Prijepolje – Brodarevo poginuo je E. P. (35) iz Prijepolja a troje njegovih saputnika prošli su sa lakšim pvoredama.

Nesreća se dogodila u petak oko 22 sata, u mjestu Petrovac, kada je “mercedes” kojim je upravljao E. P. i u kome su bila dvojica mladića iz Prijepolja i dve devojke iz Priboja iz za sada nepoznatih razloga udario u potporni zid i zatim sletio sa magistrale i posle 50 metara zastavio se na samoj obali Lima, prenosi Kurir.

“Poslije udara vozilo je sletjelo sa magistrale i u tom trenutku P. E. je ispao iz vozila. Kamiondžija koji je ubrzo naišao primjetio je na putu registarsku tablicu i odronjeno kamenje, posumnjao je da se nešto dogodilo pa je pozvao policiju. Pollicajci koji su brzo stigli na mjesto udesa primjetili su vozilo u ambisu, pozvana je i hitna pomoć, vatrogasci spasioci koji su iz ambisa izvukli tijelo E.P. a zatim i troje njegovih saputnika koji su bili živi”, navodi Kurirov izvor iz istrage.

Troje saputnika iz “mercedesa” zadobili su u udesu lakeš povrede, konstatovano je kasnije u prijepoljskoj bolnici. Pukom srećom, ispričali su očevici, vozilo se zaustavilo na samo par metara od Lima čime je izbjegnuta mnogo veća tragedija.

Izvor: Kurir.rs