EPILOG PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Učesnicima revolveraškog obračuna određen pritvor

0
272

Ranjena žena, koju je “zalutali” metak pogodio u usta, ima prelom vilice i druge teške povrede, operisana je i osjeća se bolje, ali je još neizvesno kako će teći njen oporavak i kakve će biti posljedice teškog ranjavanja.

Više tužilaštvo u Novom Pazaru odredilo je pritvor do 30 dana B.M.(32), I.M.(35) i I.M.(31) koji su u noći između subote i nedelje, u prigradskom naselju Šestovo, učestvovali u tuči i pucnjavi u kojoj je, hicem iz pištolja, ranjena mlađa žena, slučajna prolaznica. Jedna osoba koja je takođe učestvovala u obračunu je u bjegstvu.

Sumnja se da je B.M. pištoljskim hicem pogodio prolaznicu u glavu i njemu se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, I.M.(35) je osumnjičen za nasilničko ponašanje, a I.M.(31) za nanošenje lakših povreda i nasilničko ponašanje.

Ranjena žena, koju je “zalutali” metak pogodio u usta, ima prijelom vilice i druge teške povrede, operisana je i osjeća se bolje, ali je još neizvjesno kako će teći njen oporavak i kakve će biti posledice teškog ranjavanja.

Izvor: Novosti.rs