Požar izbio u rožajskoj školi (VIDEO)

0
206
Foto: rozaje.me/Ilustracija

Na teritoriji opštine Rožaje jučer je gorjelo na više lokacija, a požar je sinoć izbio i u osnovnoj školi u Dacićima, prenosi portal RTV Crne Gore.

Kako prenose rožajski portali, materijalna šteta je ogromna, a uzrok požara utvrdiće nadženi.

Požar je izbio u jednom dijelu objekata i proširio se u unutrašnjost objekta. Vatrogasci su pokušavali da izbave inventar, arhivu i dnevnike, kazao je direktor škole Haxi Lajći.

Mjesto požara posjetili su i predsjednici SO Almir Avdić, predsjednik opštine Rahman Husović, direktor JKP Senad Mujević.

GORI ŠKOLA U DACIĆIMA

GORI ŠKOLA U DACIĆIMAVatrogasne ekipe, cisterne JKP Rožaje, policija, poslenici škole mještani i građani trenutno su na licu mjesta a vatrogasci i radnici JKP pokušavaju ugasiti požar koji je izbio na OŠ U Dacićima. Mjesto požara posjetili su i predsjednici SO Almir Avdić, predsjenik opštine Rahman Husović, direktor JKP Senad Mujević.Požar je izbio u jednom dijelu objekata i priširio se u unutrašnjosti ibjekat. Pokušava se spasit inventar, arhiva i dnevnici kaže za naš porta direktor škole Haxi Lajći.Razlog izbijanja požara utvrdit će nadležni organi a materijalna šteta je ogromna.Ovo je jedan u nizu požara koji su u protekla dva dana zahvatili Rožaje.RT

Posted by Rožaje today on Friday, May 15, 2020