Saobraćajna nesreća na putu Bijelo Polje-Berane: Poginula djevojka, tri osobe povrijeđene

0
185

Osamnaestogodišnja D.R. iz Bijelog Polja poginula je danas u saobraćajnoj nesreći koji se dogodio oko 16.45 sati u mjestu Zaton na magistralnom putu Berane-Ribarevina. Ona se nalazila na mjestu suvozača u vozilu “vento” bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao sugrađanin Ž.R. (18).

On se kretao prema Beranama, kada je iz suprotnog pravca naišao automobile ”šaran” (RO AT 798) koji je vozio Rožajac A.K. (45). Nakon što se “očešao “o “šarana” Ž.R. je izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo na proširenje sa desne strane i podletio pod ranije ostavljenu parkiranu prikolicu od nekog kamiona.

Kako se saznaje iz Urgentnog bloka bjelopoljske bolnice, saputnik iz “venta” S.H. (21) zadobio je teške tjelesne povrede i prevezen je u Klinički centar Crne Gore. Vozač Ž.R . je takođe teško povrijeđen i zadržan je na hiruškom odjeljenju bjelopoljske bolnice, dok je sa lakšim povredama prošao A.K. iz Rožaja.

Dok je trajao uvidjaj koji je obavila Osnovna državna tužiteljka Ljubica Caković u prisustvu vještaka za saobraćaj Stojana Zekovića i ovlašćenih službenika bjelopoljske policije, saobraćaj je bio u prekidu u oba pravca.

Izvor: Pobjeda.me