Uhapšeni plačkaši Sinan-begove džamije u Novom Pazaru

0
289
Foto: SANA

Novopazarska policija uhapsila je danas A.K (1971), iz ovog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, teška krađa u pokušaju, krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Po nalogu nadležnog tužilaštva podnijeta je i krivična prijava protiv 22-godišnjeg Novopazarca zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da su njih dvojica iz prostorija Muslimanskog omladinskog kluba, koji pripada Sinan-begovoj džamiji u ovom gradu ukrali dva laptopa i tri monitora, kao i da su pokušali da provale u apoteku i market u ovom gradu.

Iz policije navode da je osumnjičeni A.K u noći između 24. i 25.novembra, iz apoteke Doma zdravlja ukrao lijekove u vrednosti od 320 hiljada dinara, a u prethodnom periodu i dva automobila.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je prilikom pretresa njegovog stana pronađena manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Izvor: Radiostoplus.com