Uprava CG policije: Radimo na identifikaciji izvršilaca kriminalnog napada na objekte Islamske zajednice

0
121

Policija preduzima mjere i radnje na identifikaciji izvršilaca kriminalnog napada na objekte Islamske zajednice u Pljevljima, a o ishodu preduzetih radnji u odnosu na ovaj nemili događaj javnost će biti blagovremeno obaviještena, saopšteno je iz Uprave policije.

Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima jutros su osvanule sa polomljenim staklima na ulaznim vratima, a pljevaljski imam Samir Kadribašić na svom Facebook profilu objavio je fotografije koje tome svjedoče, uz poruku da se “ovome ludilu mora stati u kraj”.

“Uprava policije neće komentarisati različite političke stavove i podmetanja o odgovornosti za takva nedjela koja se pokušavaju pripisati rukovodnom sastavu ali i službenicma Uprave policije. Policija je proteklih dana procesuirala značajan broj izgrednika koji su prilikom javnih okupljanja činili prekršaje i krivična djela što će i nastaviti u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i u narednom periodu u namjeri da obezbjedi poštovanje zakona, ličnu i imovinsku sigurnost svih građana”, poručili su iz Uprave policije.