Živković: Očuvati bezbjednost građana, javni red i mir

0
90
Foto: blic.rs/Arhiv

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Bogoljub Živković izjavio je danas da će im cilj u narednom periodu biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira i bezbjednosti svih građana na ovom prostoru.

On je na radnom sastanku sa novinarima i predstavnicima medija poručio da je želja i unapređenje saradnje sa državnim i lokalnim organima i institucijama, udruženjima i građanima.

Živković je dodao da je prioritet novopazarske policije tokom vanrednog stanja staranje o tome da građani poštuju sve mjere koje je propisala Vlada Srbije u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kako bi zaštitili zdravlje svih žitelja Novog Pazara, Sjenice i Tutina.

On je naveo da tokom vanrednog stanja policija neće zanemariti druge obaveze i da će aktivno raditi na suzbijanju svih oblika kriminaliteta i rasvetljavanju počinjenih krivičnih djela.

Živković je na čelu novopazarske policije od prije desetak dana, a na tom mjestu naslijedio je Rešada Džankovića koji je upućen na novo radno mjesto pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ranije je bio načelnik Policijske uprave u Kraljevu i pomoćnik direktora policije. Ima čin pukovnika.

Izvor: Radiostoplus.com