Autom se zabio u objekt kod naplatnih kućica, radnik poginuo

0
216
Foto: Vatrogasna jedinica Velika Gorica

Radnik Hrvatskih autoputeva (HAC) je poginuo, a vozač BMW-a je teško povrijeđen nakon što se automobilom zabio u objektat kod naplatnih kućica kod Velike Gorice u Hrvatskoj.

Zagrebačka policija potvrdila je da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u naplatnu kućicu HAC-a, ali još uvijek nije poznat razlog nesreće u kojoj je vozilo probilo zid objekta u kojem se nalazio radnik, prenose hrvatski mediji.

Fotografije s mjesta događaja prikazuju veliku rupu nastalu od prolaska automobila kroz zid. Vozač BMW-a prebačen je u bolnicu, ali težina njegovih povreda još uvijek nije poznata.

Ivan Ribičić, direktor sektora za naplatu putarine HAC-a, kazao je da su po primanju dojave odmah došli na mjesto nesreće.

“Vozilo se zabilo u naš objekt. To nas je začudilo s obzirom da je traka do objekta bila zatvorena za saobraćaj baš zbog takvih situacija pošto je autoput otvoren za Sisak zbog humanitarne pomoći. Čovjek je poginuo i ne znam šta drugo reći, uviđaj je u toku, utvrdit će se sve okolnosti”, rekao je za hrvatske medije.

Nastavlja da su 53-godišnjeg kolegu zatekli bez znakova života.

“Vjerojatno se radilo o nekoj nenormalnoj brzini s obzirom na sve znakove koje smo mi postavili. Apsolutno nepoštovanje svega i nažalost dogodilo se ovo. Ne znamo u ovom trenutku je li moguće da je vozač zaspao”, kazao je.