Vlasti Albanije buldožerom srušile restoran vlasniku koji je napao španske turiste

0
301
Screenshot

Nadležne službe u Albaniji srušile su restoran čiji je vlasnik napao turiste i tijelom pokušao da zaustavi njihov automobil, jer navodno nisu platili račun.

Rušenje je izvedeno po nalogu vlasti Albanije i to buldožerom. Tako je srušen njegov restoran u Porto Palermu, popularnom ljetovalištu na jugu Albanije, javila je TV Klan.

Vlasnik restorana Mihalj Kokedima je uhapšen prošle sedmice pošto je napao trojicu španskih turista i dvojicu Albanaca, a vlasti su u istrazi utvrdile da restoran nije imao dozvolu za rad i da tri godine nije plaćan porez.

Pamjet me dron nga shembja e restorant PANORMA të Mihal Kokëdhimës nga IKMT- Për lajme të tjera klikoni në www.shqiptarja.com

Pamjet me dron nga shembja e restorant PANORMA të Mihal Kokëdhimës nga IKMT- Për lajme të tjera klikoni në www.shqiptarja.com

Posted by Shqiptarja.com on Wednesday, August 21, 2019

Na video-snimku napada se vidi da je Kokedima pokušao da zaustavi automobil u kojem su se nalazili turisti tako što je skočio na haubu, razbio šoferšajbu i na vozilu ostao narednih pet kilometara, prenosi RTS.

Turisti su navodno bili nezadovoljni uslugom, dok u restoranu tvrde da gosti nisu platili račun. El Pais je objavio da su žrtve incidenta bili španski biznismen Eugenio Galdon i njegova porodica.

Albanski premijer Edi Rama se izvinio i osudio postupak vlasnika restorana.