Ljajić nakon incidenta sa Emrovićem: Istrajaćemo u namjeri da NP dobije stadion kakav zaslužuje!

0
478
Foto: Senko Župljanin

Novopazarski biznismen Halil Emrović napao je Rasima Ljajića, potpredsjednika i ministra u Vladi Srbije, u jednom kafiću u Novom Pazaru, objavio je list “Alo!”.

Ministar Ljajić nije jučer bio raspoložen da detaljnije govori o ovom slučaju, ali nije ni negirao saznanja ovog lista.

“Tačno je da se incident dogodio, ali ne bih mu pridavao veći značaj. Istrajaćemo u namjeri da Novi Pazar dobije stadion kakav zaslužuje”, rekao je kratko Ljajić za “Alo!”.

POVEZANI TEKST: Halil Emrović nasrnuo na Rasima Ljajića zbog vojnog zemljišta!

Incident se, prema saznanjima ovog lista, dogodio prošle nedelje, a povod je zemljište za gradnju stadiona u Novom Pazaru koji lokalna samouprava želi da kandiduje u okviru projekta gradnje reprezentativnih sportskih objekata u regionalnim centrima u Srbiji. To zemljište bilo je u vlasništvu Vojske Srbije, koja ga je ustupila policiji, a nalazi se u blizini Emrovićevog hotela.

Prema riječima dobro obavještenih izvora “Alo!” iz Novog Pazara, tajkun je bacio oko na tu parcelu koja ima oko 50 hektara i na sve načine želi da je prisvoji. Kada je čuo da opština namjerava da otkupi plac kako bi se na njemu gradio novi gradski stadion, Emrović se jako razbjesneo, pa je, prema pisanu ovog lista, na sve načine pokušao da to osujeti.

Izvor: Alo.rs