Mujović demantuje stranačkog kolegu: Velika zahvalnost Vojsci Srbije (VIDEO)

0
261

Jula mjeseca ove godine, tadašnji predsjednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović (SDA Sandžaka) zahvalio se Vojsci Srbije na pomoći i izjavio da su ljekari koji su stigli u tu sandžačku opštinu bili preko potrebni zato što je medicinsko osoblje u Domu zdravlja bilo na ivici snage.

On je tada, kako je prenio novopazarski radio Sto plus, kazao da je Vojska Srbije efikasno reagovala i poslala nekoliko ljekara sa Vojnomedicinske akademije (VMA).

“Kada se pomene VMA, podrazumijeva se da su to vrhunski stručnjaci i vrhunski ljekari, što nam uliva povjerenje da će sve to ići na bolje i da ćemo se do kraja mjeseca izboriti sa ovom bolešću svi zajedno i jedinstveni”, naglasio je Mujović.

Foto: Ministarstvo odbrane

No, ovih dana, predsjednik opštine Tutin Salih Hot, Mujovićev stranački kolega izabran na funkciju glasovima odbornika SDA, SDP i Vučićevog SNS-a, izrazio je nezadovoljstvo i zabrinutost prisustvom Vojske Srbije na Pešteri.

Hot je u obraćanju javnosti povodom vojne vježbe koja se održava na Pešteri naveo da je kod mještana pešterskih sela još uvijek prisutan strah i nepovjerenje u Vojsku Srbije zbog dešavanja iz devedesetih godina prošlog vijeka.

Predsjednik optine Tutin je strah i uznemirenost mještana Pešteri obrazložio čestim incidentima prilikom izvođenja vojnih aktivnosti, navodeći primjer nedavnog pada vojnog aviona u regionu Malog Zvornika.

Pogledajte izjavu Hazba Mujovića:

Video izvor: Ministarstvo odbrane