NP / Obrušio se plafon u vrtiću “Naše dete”

0
149
Foto: radiostoplus.com

Plafon u jednoj od prostorija vrtića “Naše dete” Predškolske ustanove “Mladost” u Novom Pazaru obrušio se tokom noći zbog čega pojedini roditelji danas nisu mogli da ostave djecu na čuvanje.

Jedan od roditelja, koji je dostavio fotografiju radiju Sto plus, kazao je da se brine za bezbjednost djeteta i da je srećna okolnost da se plafon obrušio tokom noći, kada je objekat bio prazan.

“U toj učionici boravi tridesetoro djece, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da se plafon sručio dok su ona tu. Ne osuđujem nikoga, ali apelujem na rukovodstvo te ustanove da obrati pažnju na stanje objekta, plafon se nije mogao obrušiti iz čista mira, vjerovatno je imalo nekih naprsnuća, nešto što je nagoveštavalo da se to može desiti. Bezbjednost djece mora biti na prvom mestu”, izjavio je zabrinuti roditelj.

Kako prenosi radio Sto plus, direktorka PU “Mladost” Sabina Hoćanin nije odgovarala na njihove pozive, već nam je u sms poruci poručila da je “zauzeta i da se možemo čuti kasnije tokom dana”.

Vrtić “Naše dete” nalazi se u blizini Osnovne škole “Bratstvo” u Ulici Stefana Nemanje. Izgrađen je 1977. godine i ima 560 kvadrata.

Izvor: Radio Sto plus