Skandalozna poruka Novopazarke Aleksandre Majstorović

0
537
Foto: Facebook

Objava na Facebooku Aleksandre Majstorović, upošljenice Kencelarije za mlade Novi Pazar, izazavala je brojne negativne komentare njenih sugrađana na ovoj društvenoj mreži.

Majstorović je na svom Facebook profilu uputila kritiku sugrađanima bošnjačke nacionalnosti, zamjerajući im nepoštovanje državne himne Srbije.

“Ovi što sede kada se intonira nacionalna himna ili zvižde, neka se pitaju gde žive, odakle dobijaju plate, penzije, socijalno, sa kim žive, itd. I da li sami po sebi pišaju ovako”, napisala je u svom komentaru Majstorović.

Fotografija korisnika/ce Lokal Np Patriota.

Sporna objava izazavala je žestoku reakciju na društvenim mrežama, a mi ovom prilikom prenosimo jednu od njih koja je najviše puta podijeljena:

“Ja pitam nju Aleksandru koliku ona ima platu? Sigurno 70.000 dinara i tu platu joj daje Novi Pazar. Vecina drugova i drugarica joj Bosnjaci i sa njima radi i sad kao fol STO NE PEVATE HIMNU? Sutra ce mozda kazat STO NE JEDETE SVINJSKO? Pa prekosutra ce mozda kazat STO NE SLAVITE BOZIC? Ne ide to tako Aleksandrice, himna je najgora i zasnovana na genocidima i pogresnoj politici rezima od 90-tih. Plus taj vulgarni recnik koji ne odgovara nekom ko se bavi javnim poslom. Sa par recenica izbacila si ono sto dugo tinja u tebi. Ne zasluzujes ti da se primaknes toj kancelariji. Kad bude Srbija promenila nakaradnu himnu,ustajem i ja, pevam i aplaudiram. Ovako SORRY. Zvizdim i zvizdacu i ja i Madjar i Albanac i Slovak i Rusin i Bugarin i svako ko ne pripada srpskom narodu!! I da se razumemo SRBIJA JE MOJA DOMOVINA, tu zivim i odrastao sam i zasnovo porodicu. Dok to ne shvatis,teško tebi a i meni!!”

Foto: Facebook

Nakon brojnih negativnih komentara Majstorović je sporni sadržaj uklonila sa svog profila i ponovo se uz izvinjenje oglasila pravdajući svoje već izrečene stavove:

“Poštovani svi, izvinjavam se na svom postu i tome što ste shvatili ovo onako kako jeste i jedva dočekali da pljujete, pretite, vređate, osuđujete. Ko god mene iole, makar i 3 sekunde poznaje, zna ko sam, kakva sam, šta sam. Ovu etiketu šovinista, nacionalista, i sl. ne želim da komentarišem jer se ne bavim tim temama. Status se odnosio na zvižduke i to kako si lokal patriota ako će da tvoj klub kazne zbog toga i nećeš ti platiti kazne. Još jednom, žao mi je što ste shvatili ovo kako jeste, ali u krvi nam je to, da na prvu loptu osuđujemo. Srdačan pozdrav i veliki osmeh, naravno. Uvek”, napisala je Majstorović.