Dačić: Šta misli Amerika da ćemo mi dozvoliti da ovo bude džamahirija

0
244
Screenshot

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je sinoć u intervjuu za televiziju Happy pokazao svu mržnju prema Bosni i Hercegovini i Bošnjacima.

Osim toga, Dačić je na originalan način otkrio zašto su se udružile srpska i hrvatska politika u regiji, odnosno u Bosni i Hercegovini.

“Šta misli Evropa, šta misle Sjedinjene Američke Države da ćemo mi dozvoliti  da ovo bude džamahirija ovdje, oni pokušavaju to da urade tako što će skupiti većinu, zato je historijski važan dogovor Hrvata i Srba u Bosni i Hercegovini”, poručio je Dačić.

VIDEO: Pogledajte kako ministar vanjskih poslova Srbije prijeti muslimanima u BiH i kako na originalan način otkriva šta je pozadina političkog udruživanja Srba i Hrvata u Bosni i Hercegovini"Šta misle Evropa i Sjedinjene Američke Države da ćemo mi dozvoliti da ovo bude džamahirija ovdje, oni pokušavaju to da urade tako što će skupiti većinu, zato je historijski važan dogovor Hrvata i Srba u Bosni i Hercegovini", kaže Dačić i u nastavku kritikuje Bakira Izetbegovića što tvrdi da su Hrvati bili u u druženom zločinačkom poduhvatu

Posted by Ezherr Beganovic on Tuesday, September 29, 2020

Izvor: Saff.ba