Đilas zaplakao, a Olja Bećković kaže: Neko će reći, a kako je bilo Vučićevoj djeci?

0
231

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas objavio je u nedjelju uvečer na svom zvaničnom Twitter nalogu video snimak, u kojem govori da su njegova djeca plakala i bila uplašena, jer se u blizini njihovog doma s obližnje zgrade sa razglasa čulo “Đilase lopove”.

On je optužio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je “poslao debile” da to urade, a uz video poruku je napisao: “Čekam vas sutra, pa dođite”.

Đilas se sinoć zbog ovoga uključio i u emisiju “Utisak nedelje”, gdje je ispričao šta se desilo u blizine zgrade gdje mu žive djeca i bivša žena.

On je naveo da je sa razglasa puštano “Đilase, lopove”, iako se iz njegovog izlaganja jasno vidjelo da djeci niko nije prijetio, niti su ona na bilo koji način bila meta ove situacije.

Screenshot

PROČITAJTE I OVO: Đilas zaplakao: Moja djeca nisu ništa kriva!

Voditeljka Olja Bećković je poslije Đilasovog uključenja komentarisala o ovoj temi sa Marinikom Tepić, potpredsjednicom njegove stranke SSP.

“Neko će reći, pristalice vlasti, ‘ma nemojte’, a kako ste vi sad tako osjetljivi, a kako je djeci predsjednika kad slušaju da se sa prozora izgovaraju uvrede na račun njihovog oca”, rekla Bećkovićeva.

Screenshot

Tepićeva se sa tim saglasila.

“Nije im svejedno, sigurno! Zato to ne smije da se radi. Bez obzira čija su to djeca. Nikada”, rekla je Tepićeva.

Podsjetimo, djeca predsjednika Vučića često su bila predmet i meta najbrutalnijih pretnji i uvreda, uključujući prijetnje silovanjem, brutalnim kažnjavanjem, željama da se razbole od raka. Većina tih gnusnih objava dolazila je od strane bliskih saradnika i sljedbenika upravo Dragana Đilasa.

Izvor: Kurir