Ko je prisluškivao Aleksandra Vučića?

0
170
Screenshot/TV Pink

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je obrazovana rješenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji ukazuju da su predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani, saopćio je MUP, a prenose beogradski mediji.

Kako je saopšteno, u skladu sa članom 27. stav 2. Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije saopšteno je da su obavještenja primljena od lica za koje se osnovano sumnja da su povezani sa slučajem prisluškivanja predsjednika Vučića i članova njegove porodice.

“Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlja rad po zahtjevu Tužilaštva za organizovani kriminal”, saopštio je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je izjavio da je o dosadašnjim rezultatima predistražnog postupka detaljno upoznao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.