Marić u emisiji mahao pištoljem

0
286
Screenshot/TV Happy

U jutarnjem programu na televiziji Happy dogodila se nesvakidašnja scena – glavni i odgovorni urednik ove televizije, Miomir Marić, držao je pištolj marke “zastava M57”, poznatiji kao “tetejac”.

Riječ je, naravno, o replici ovog pištolja, jer su njihovi gosti u studiju bili ljudi koji se bave rentiranjem opreme za snimanje filmova, koji se tiču vojske, policije i sličnih scena gdje se koristi oružje.

Kako i Ana Simonović, predstavnica ove firme kaže, replike oružja koje su donijeli u jutarnji program je vrhunska oprema za koju ne treba dozvola jer spada u kategoriju igračaka.

Radi se o kopijama koje su vjerne originalu, jer “pravo oružje ne bi moglo da uđe u studio”, naglasila je voditeljka Katarina Korša.

Međutim, Marić je bio “raspoložen za šalu”, tako da bi svakom neupućenom gledaocu koji je u tom trenutku počeo da gleda jutarni program televizije Happy djelovalo kao da Marić “vitla” pištoljem u programu uživo.

“Evo, tetejac, mi smo sada svi naoružani. Šešelj je pokazivao bio pravi pištolj jednom”, rekao je Marić, dok ga je voditeljka prekidala.

“Ne može pravi pištolj, mi možemo samo da glumimo ovde i da se igramo”, dodala je ona.

Izvor: Nova.rs