Grad Novi Pazar planira asfaltiranje 12 kilometara ulica

0
896
blank
Foto: Facebook/SDP

Grad Novi Pazar raspisao je tender za izbor izvođača radova na asfaltiranju oko 12 kilometara postojećih ulica i putnih pravaca vrijedan blizu 196 miliona dinara, bez poreza na dodatu vrijednost, saznaje radio Sto plus.

Planirano je asfaltiranje 38 ulica, pristupnih i seoskih puteva različite dužine, od 30 metara (krak Ulice Jaćima Ristovića) do kilometar i po duge dionice Ulice 37. sandžačke divizije, sa lijeve i desne strane reke Raške.

Tenderom je predviđeno i asfaltiranje puta ka selu Osoje, dužine jednog kilometra, kao i dva kraka Dubrovačke ulice ukupne dužine 1,3 kilometra.

Biće urađena i četiri kraka Ulice Meše Selimović duga preko 800 metara, kao i po pola kilometra duge deonice Vojkovačke, Varevske i Pribojske, Zlatiborske i njihovih krakova.

Između ostalog, planirano je asfaltiranje kraka Ruđera Boškovića iznad Velikog groblja, pristupnog puta ka džamiji u Pobrđu, groblju u Deževi, brani u Trnavi, dela puta od Deževe do Miščića, kao i seoskog puta Lukare – Muževac.

Na spisku ulica i njihovih krakova za asfaltiranje nalaze se i Nurije Pozderca, Deževska, Miladina Radulovića, Narodnog fronta, Biserovačka, Radnička, Dese Milovanović, Branislava Bakračevića, Kopaonička, Semenjača, Emina Hadžovića i Ivanjička.

Tender je otvoren do 14. decembra, a rok za izvođenje radova je 120 dana od dana uvođenja u posao.

Izvor: Radiostoplus.com