Suspendovan tender za rekonstrukciju i dogradnju objekata Opšte bolnice u Novom Pazaru

0
403
blank

Uprava za javne nabavke suspendovala je tender za izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i adaptaciju objekata Opšte bolnice u Novom Pazaru jer je jedan od potencijalnih ponuđača podnio zahtjev za zaštitu prava, saznaje radio Sto plus.

Tender vrijedan 5,1 milijardu dinara bio je otvoren do 16. septembra, a zahtjevom je traženo da se sve dalje aktivnosti u postupku javne nabavke zaustave.

Zahtjev će razmatrati Komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, a još uvijek nije poznato koliko dugo bi to moglo da traje.

Prema nezvaničnim informacijama, interesovanje za taj posao pokazalo je nekoliko velikih kompanija koje su, prema podacima Uprave za javne nabavke, u više navrata od naručilaca tražile dodatne informacije, iznosile zamjerke na postavljene uslove i zahtijevale njihove izmene smatrajući ih neopravdanim.

Tenderom je predviđena izgradnja novog objekta odjeljenja psihijatrije, kotlarnice i trafo stanice, kao i dogradnja i rekonstrukcija internog odjeljenja, hirurgije i zgrade Doma zdravlja.

Opširnije na Radiostoplus.com