Biševac: Investicije za Novi Pazar zahvaljujući mudroj politici Rasima Ljajića

0
374
blank
Foto: Senko Župljanin/Grad Novi Pazar

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, gostujući u Dnevniku Radio televizije Novi Pazar, kazao je da je ovo historijska godina po ulaganjima, te da je u 2022. završena realizacija izuzetno važnog projekta izgradnje toplane na biomasu, koja je početkom nedelje i zvanično puštena u rad.

Biševac je ponovio da izgradnja toplane ima višestruk značaj, počev od zaštite životne sredine, preko kvaliteta i kapaciteta grijanja.

Gradonačelnik Biševac je, između ostalog, govorio i o drugim važnim projektima za Novi Pazar i njegove građane. Podsetio je na završetak radova i otvaranje saobraćajnice od Novog Pazara prema Tutinu, asfaltiranje Ulice generala Živkovića, pripremne radove za rekonstrukciju puta od Novog Pazara prema Raški, te projekat kliničko-bolničkog centra u Novom Pazaru i rekonstrukcije i izgradnje hale u školi Desanka Maksimović.

Biševac je kazao da su investicije za Novi Pazar obezbijeđene zahvaljujući odgovornoj i mudroj politici stvaranja prijatelja, koju, rekao je, Sandžačka demokratska partija i njen osnivač Rasim Ljajić vode duži niz godina.