Đukanović: Bijelo Polje nastavlja da istinski njeguje i brani najviše vrijednosti moderne, građanske CG

0
713
blank
Foto: Facebook/pg/predsjdnikcg

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 3. januara – Dana Opštine Bijelo Polje, predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjednici Skupštine Nemši Omerhodžić, odbornicima, svim građanima Bijelog Polja i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

 “Praznik slavimo u znak sjećanja na herojske žrtve oslobodođenja grada, i poštovanja za sve one koji su doprinijeli pobjedi antifažizma i oslobođenju Crne Gore, u kojoj Bijelo Polje ima svoje zasluženo mjesto”.

Prepoznatljivo po svojoj multietničnosti i multikonfesionalnosti, Bijelo Polje, dodaje Đukanović, nastavlja da istinski njeguje i brani najviše vrijednosti moderne, građanske Crne Gore.

 “Raduje da Bijelo Polje nastavlja da bilježi kontinuitet stabilnog i dinamičnog razvoja, unapređujući uslove za osjetno viši kvalitet života građana i realizaciju zacrtanih ciljeva, prije svega nastavak politike podsticanja razvoja preduzetništva i otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude.

 Za ovakav razvojni trend Opštine Bijelo Polje, zaslužna je odgovorna i posvećena lokalna uprava, koja u saradnji s Vladom i drugim institucijama na državnom nivou, doprinosi i sveukupnom napretku Crne Gore. Izražavam uvjerenje u nastavak dalje valorizacije potencijala bjelopoljskog kraja i strateških ulaganja koji će voditi bržem ekonomskom oporavku i razvoju grada i cijele sjeverne regije“, poručuje Đukanović.

Izvor: Antena M