Đukanović u Rožajama: Šve što je vlast na čelu sa DPS-om obećala, to je i ostvarila

0
803
blank
Foto: Facebook/DPS

Kandidat za predsjednika Milo Đukanović na večeras održanoj konvenciji u Rožajama rekao je da Crna Gora ima razloga da bude ponosna, jer je jedinstvena država koja je vjerovala i vjeruje i koja dalje izgrađuje multietničko društvo.

On je, kako je naglasio, vječno zahvalan manjinskim narodima koji su pokazali odgovornost prema državi Crnoj Gori i nisu podlegli nacionalizmu 90-tih.

blank
Foto: Facebook/DPS

“Zadnji je trenutak da se svako zapita kome daje svoj glas. Svakog povuče želja da podrži svog kandidata, u ovom slučaju kandidatkinju, ali da li to treba da učine kada je jasno da ona nema prolaz? Da li to treba da učine kada su se svi opozicioni lideri složili da ukoliko bude drugog kruga podrže onog ko je najjači među njima, dakle onog ko predstavlja politiku rušenja i negiranja države Crne Gore, da li uz to treba da pristanu ljudi koji su decenijama podržavajući SDP podržavali i politiku Crne Gore”, kazao je Đukanović na konvenciji u Rožajama.

blank
Foto: Facebook/DPS

Izuzetak je, dodaje on, jedna partija – SDP, koja je posljednjih godina, vođena nerealnom umišljenošću i samoljubljem njihovog lidera Ranka Krivokapića, zabasala na potpuno pogrešan kolosjek. Ako su danas na ivici ili već ispod cenzusa, jasno je da građani neće tolerisati takav zaokret koji znači izdaju onoga za šta su ih birali.

Poručio je da sve što je vlast na čelu sa DPS-om obećala, to je i ostvarila.