DOŠAO I ABAZOVIĆ: Koncert Dine Merlina i Senidah u Baru oborio rekorde posjećenosti

0
1274
blank

Dino Merlin i Senidah sinoć su održali koncertu u Baru čime je proslavljen Dan nezavisnosti Crne Gore, a bh. pjevač se u jednom trenutku na nastupu ogrnuo crnogorskom zastavom.

Merlin je na početku koncerta okupljenim poželio sretan 21. maj – Dan nezavisnosti Crne Gore, i poručio:

“Ovo je velika svečanost. Volim što smo tu”, kazao on.

Koncertu Dina Merlina u Baru, koji je oborio rekorde posjećenosti, prisustvovao je i premijer Crne Gore Dritan Abazović.

“Pod utiskom sinoćnje proslave Dana nezavisnosti uz neprevaziđenog Dinu Merlina”, napisao je Abazović te poručio kako mu je bilo drago da je mogao uživati u nezaboravnom koncertu s desetinom hiljada građana iz svih krajeva Crne Gore i regiona.

“Slutimo rekordnu turističku sezonu. Bar je sinoć pobijedio. Pobijedit će i Crna Gora!”, poručio je Abazović u nastavku objave.

Na videu koji je objavio vidi se kako Merlin nosi crnogorsku zastavu te se potom ogrne njom dok publika uzvikuje njegovo ime.

Koncertu u Baru, prema posljednjim procjenama, prisustvovalo je oko 20 hiljada ljudi.

Publika je pokazala izuzetno interesovanje za koncert popularnih muzičara Senidah i Dina Merlina.

Premijer Abazović obvjavio je video susreta s Merlinom.

Merlin i Senidah su prvobitno u Baru trebali nastupiti na dočeku 2022. godine. Međutim, komplikovana epidemiološka situacija uslovila je da se mjere pooštre, kao i da se svi javni dočeci na otvorenom na teritoriji Crne Gore otkažu.

Naknadno je dogovoreno da će Dino Merlin i Senidah nastupiti 1. maja, ali je i taj datum pomjeren te su sinoć konačno zabavljali Barane.